6 hasznos tanfolyam ajándékba névnapra

6 hasznos tanfolyam névnapi ajándékba

Biztos sokan voltunk már úgy, hogy egy közelgő születésnapra vagy névnapra semmilyen ajándék ötlettel nem tudtunk előállni, hiszen szeretteinknek csakis a legjobbat szeretnénk, aminek kiderítése gyakran nehéz feladat tud lenni. Cikkünkben összegyűjtöttünk 6 hasznos tanfolyam névnapi ajándék alkalmára.Barista-mixer tanfolyam

Ha valami nagyobb névnapi ajándékra gondoltunk, ami a későbbiekben is hasznos lehet az ajándékozott számára, akkor remek megoldás lehet egy mixer tanfolyam ajándékba. Ha budapesti mixer tanfolyamot keresünk, akkor a Bols Mixer Akadémia a legjobb választás, hiszen itt minden adott, a profi mixerré váláshoz. Az akadémián profi felszerelések és gyakorló mixerek várnak szeretettel minden tanulni vágyót.

Mixertanfolyam

Tanfolyam ajándékba névnapra: Mixertanfolyam.

Latte Art tanfolyam

Egy latte art tanfolyam biztosan a tökéletes ajándék a kávé imádok közt. A kurzus intenzív csupán 3 órás, ahol egy profi olasz kávégépen egy rendkívül tapasztalt barista segítségével sajátíthatjuk el különféle technikákat, mint például a tejgőzölést és a három alapmintát (szív, tulipán, rozetta) öntését.

Natúrkozmetikum készítő tanfolyam

Ha hölgy ismerősünknek szeretnénk tanfolyamot ajándékozni mindenképp fontoljuk meg a natúrkozmetikum vagy szappan készítő tanfolyamokat hiszen nincs olyan nő aki nem imádná ezeket a különleges kozmetikumokat. A tanfolyamon az ajándékozott elkészítheti a saját kozmetikumait, majd az elkészült termékeket hazaviheti és emlékbe megtarthatja ajándékunkat. A munkafolyamat során szakemberek segítenek elsajátítani a műveleteket, hogy tökéletes élményben legyen része a észtvevőnek. A tanfolyamok időtartama 4-5 óra. Ezalatt az idő alatt egy kis teával, üdítővel, rágcsálnivalóval kínálják a tanulni vágyókat.

Tanfolyam ajándékba névnapra.. Mixertanfolyam

Tanfolyam ajándékba névnapra.

Páros Sütés – Főzés tanfolyam

Egy páros sütés- főzés tökéletes ajándék lehet azoknak, akik szeretik a közös programokat legyen az párjukkal, egy családtaggal vagy egy jó baráttal. Együtt sütni-főzni csodálatos és kikapcsoló program lehet, így jobb ajándékot nem is adhatna egy főzőtanfolyamnál, ahol együtt alkothatják meg a kedvenc ételeiket. Többféle tanfolyam közül választhatunk, mint például:

  • csokoládé készítés

  • macaron készítés

  • sushi készítés

  • pizzasütés

  • barista workshop

Bútortuning

Ammennyiben egy kreatív személynek gondolkodunk a névnapi ajándékán egy bútortuning lehet a legjobb megoldás. Ezen a kreatív kurzuson bevezetik a lakkozás, bútorfelújítás, festés és fakezelés csodálatos világába mindössze 3 óra alatt. A kurzuson különböző technikákak is tanulhatunk, mint például az :

  • visszacsiszolás

  • szárazecsetelést

  • antikolás

  • öregítés

A tanfolyam végén még a tanultakat is kipróbálhatjuk, amit a workshop végén haza is vihetünk.

Sajt- és borkóstoló tanfolyam

Egy sajt és borkóstoló tanfolyam nem mindenkinek való, ez egy igazán különleges kurzus egy különleges és kifinomult személynek, aki imádja a jó borokat és a finom sajtokat. Az élmény 1 fő részére szól, amely egész napos és ez alatt 12 sajt típus és 12 bortípus kóstolhatunk.

A kurzus végén a hallgatók oklevelet vehetnek át.

Összességében:

Abban az esetben ha tanfolyamot szeretnénk névnapi ajándéknak adni számos kurzus körül válogathatunk. Cikkünkben 6 trendi tanfolyam ötlettel álltunk elő, amik remek ajándékok lehetnek névnapra.

Nevet választanál az új családtagnak?

Fiúnevek A – Z

Lánynevek A – Z

Névnapi köszöntők, rövid versek

Névnapi SMS -ek