Szuper ajándék a névnaposnak: a gravírozott karkötő

A névnap sokáig sokkal jelentősebb ünnepnek számított, mint a születésnap. A névnapot mindenki tudta, hiszen elegendő volt csak rápillantani a kalendáriumra. Épp ezért olyanok is csatlakozhattak a köszöntéshez, akik esetleg a születésnap dátumával nem voltak tisztában. Azóta bár eltelt jó pár évtized, de a névnap továbbra is jelentős esemény, viszont évről évre nehezebb valami tényleg személyes meglepetéssel előrukkolni. Eddig! Ugyanis a megoldás már adott! 

Mitől válik egy tárgy különlegessé?

Attól, hogy kap valamilyen bónusz töltést, például plusz üzenetet. Az egyedi kulcstartó kitűnően példázza ezt. Önmagában, mint használati tárgy, nem mondható sem különlegesnek, sem egyedinek. Mindenki alkalmazza nap, mint nap, akad, aki gyűjti is őket. Igen ám, de ez még nem elég akkor, ha a klisémentesség cél az ajándékozásban, márpedig nyilván cél, mert senki sem szeretne sablonos meglepetéseket durrogtatni. Ezért annyira szuper ötlet a gravírozható ajándék a névnaposnak. Így a kulcstartó máris megismételhetetlenné, utánozhatatlanná válhat, olyanná, amilyen nincsen senki másnak kerek e világon. Persze azért tegyük hozzá, hogy ehhez elengedhetetlen egy tényleg személyre szóló üzenet. Megéri a „boldog névnapot” felkiáltáson túl valami olyat kigondolni, ami tényleg különleges, és ami esetleg olyan jelentéssel bír, amit más nem is feltétlenül ért.

Szuper ajándék a névnaposnak a gravírozott karkötő

Szuper ajándék a névnaposnak a gravírozott karkötő 

Az ékszer is megfelelő meglepetés?

Természetesen az! A karkötő az egyik legnépszerűbb ékvariáció, ami nem csoda. Az univerzális méretű modellekkel ráadásul nem vallanak szégyent, hiszen pont akkora méretre vághatóak, mint amekkora a megajándékozott csuklója. Úgyhogy, ha eddig azért nem került a kosárba a karlánc, mert félő volt a mérettévesztés, akkor egy gonddal kevesebb.

Ami a jó hír, túl azon, hogy a fonott, vagy éppen nemesacél variánsok csodaszépek, hogy gravírozhatóak. Azaz olyan üzenettel láthatóak el újfent, amik egy az egyben személyre szabhatóak. Az biztos, hogy egy ilyen meglepetésnek egyetlen névnapos sem tud ellenállni, miközben a névnapra adott figyelmesség egy életen át hordható ékszerré, és talizmánná válhat. Mi ez, ha nem igazi, nagybetűs ajándék?!