6 tech ajándék névnapra

6 tech ajándék névnapra

Biztos sokunknak van olyan ismerőse, aki teljesen oda van a számítógépes kütyükért, ám rengeteg ember számára nehézséget jelenthet ajándékot választani nekik ez miatt. Cikkünkben megemlítünk 5 tech ajándékot névnapra, amiknek biztosan minden geek ismerősünk örülne.1, Laptop tartozékok gamereknek

A gamerek számára rengeteg ajándék közül válogathatunk, hiszem számos tartozékot találhatunk ezen a területen. Mint például:

  • egér

  • fejhallgató

  • billentyűzet

Emellett gamerek számára jól jöhet egy-egy plusz energiatároló is. Ezeket könnyen beszerezhetjük, akár online is hiszen például egy Dell, HP, vagy MSI laptop akkumulátor online is elérhető a webáruházakban.

Ajándék nénvapra

Ajándék nénvapra: laptop

2, Tokok

Az okostelefon imádóknak nagyon jó ajándék ötlet például a különféle tokok beszerzése, hiszen ezek napjainkban igazán trendi kiegészítők lettek. Ezek előnye, hogy rengeteg stílusban és színben elérhetők legyen az bőr, fekete vagy bordó, vagy bármilyen egyedi mintájú a lényeg az, hogy igazodjon az ajándékozott stílusához. Utángyártott bőrtokokat ráadásul, akár már 4000 Ft-tól találhatunk a telefontípustól függetlenül.

3, Vezeték nélküli hangszóró

Egy vezeték nélküli hangszónak biztosan mindenki örülne ajándékba, főleg a fiatalabb korosztály, de bármely korosztálynak nézelődhetünk ezen a téren. Hatalmas előnyük, hogy széles árkategóriában elérhetők, így bőven van miből válogatnunk keretünkhöz igazodva ráadásul mérettől és teljesítménytől függően is számos terméket találhatunk.

4, Szelfi bot

A szelfi botok úgy tűnik sohasem mennek ki a divatból, hiszen a mai napig is rengetegen használják. Nagyon hasznos lehet azok számára, akik gyakran kiruccannak, szeretik a kalandokat, az új helyeket és szeretnék ezeket megörökíteni. Érdemes alaposan utánanéznünk viszont, hogy milyen szelfi botot vásároljuk, hiszen ezen a téren fontos, hogy megbízható és jó minőségő terméket vásároljunk.5, Apple rajongóknak

Vannak köztünk igazi Apple rajongók, akik teljesen odavannak ezekért a termékekért és majdnem mindenből szeretnének egyet. Nekik kicsit drágább ajándékok közül válogathatunk, de némi keresgéléssel nekik is találhatunk megfelelő eszközöket, amik még nem a legdrágább kategóriába tartoznak, Ezek a termékek jó ötletek lehetnek:

  • AirPods

  • hálózati adapter

  • magic mouse

  • Pencil iPad Pro készülékhez

Ezeken kívül jó ötlet lehet még egy utángyártott Apple Watch bőrszíj mivel ezek nem a legolcsóbbak az almás órákhoz. Szintén jó ötlet lehet még Watch dokk vagy esetleg egy Apple távirányító.

6, Kesztyű érintőképernyőhöz

Lassan megérkeznek a hidegebb napok is így nagyon jó és egyben praktikus ötlet lehet egyben egy olyan kesztyűt vásárolnunk ajándékba, amivel könnyedén kezelhetjük érintőképernyős telefonunkat is a kesztyű lehúzása nélkül. Mostanában már elérhető árban is kaphatók ilyen kesztyűk, de a minőségi daraboknak még mindig drágábban elérhetőek csak el. Annyi biztos, hogy az okostelefonok világában ezek elengedhetetlen kiegészítővé váltak.

Ajándék nénvapra

Összegezve

A fenti 6 tech ajándék névnapra, tehát ideális megoldás lehet, aminek szinte biztosan minden informatikus beállítottságú ismerősünk örülne.

Nevet választanál az új családtagnak?

Fiúnevek A – Z

Lánynevek A – Z

Névnapi köszöntők, rövid versek

Névnapi SMS -ek