Babakiegészítőket névnapra is!

Baba kiegészítőket névnapra is!

Egy évben számos jeles napot találhatunk, amikor ajándékozhatunk. Ezek közül egyik a névnap, ami ideális lehet, ha például egy családtagunk, vagy ismerősünk gyermekének szeretnénk ajándékot adni. Ez tökéletes lehet kisgyermekek és babák esetében is, utóbbiak esetében a baba kiegészítők névnapra is nagyszerű ajándékok lehetnek, aminek a kicsi és a szülők is örülhetnek.Mit adjunk névnapra babáknak?

Gondolhatnánk, hogy a babák számára annyira nem is számít mit adunk ajándékba, hiszen még csak most fedezik fel életterüket, minden impulzus új lehet számukra. Azonban egy jól megválasztott ajándék, akár hosszútávon is jelen lehet életükben, ami akár fejlődésükhöz is hozzájárulhat. Ezért érdemes alaposan megfontolni mit választunk névnapi ajándékként, de az alábbiakat mindenképp megérheti szemügyre venni.

Babakiegészítőket névnapra

Babakiegészítőket névnapra

Lenyomat készítők

A kora évek megörökítése a szülők feladata, amihez kiváló lehetőséget nyújtanak a fényképek, de egy kézzel fogható tartós lehetőséget biztosítanak az úgynevezett lenyomat készítő készletek, amik segítségével a gyermek cseperedését örökíthetjük meg, akár egy kéz, vagy láblenyomat megörökítésével.

Hűtőmágnes készítő készlet

Előbbiekhez hasonló a hűtőmágnes készítő szettek, amik segítségével a lenyomatokat hűtőmágnesként is elkészíthetjük, de akár a babakori kis fotókat is elhelyezhetjük a konyhai berendezéseken, ami így az évek során egyfajta idővonallá nőheti ki magát.

Ajándékként mindkét típusú szett kiváló választás lehet, névnapra, de akár más jeles napokra is.

Egyedi bababútorok

Az újdonsült szülők biztosan örülnek, ha mondjuk a baba névnapjának alkalmából egy egyedi bababútort kapnának. Ezek a bútorok nem csak hasznosak lehetnek a mindennapokban, de fel is dobhatják a szoba stílusát. Nem beszélve arról, hogyha ajándékba adunk egy bababútort, akkor rengeteg pénzt is megspórolhatunk a szülők számára, hiszen nekik már nem kell erre költeniük.

Bababútorok terén szerencsére széles a választék, így biztosan találunk egy ideális megoldást, ha ajándékot keresünk. Többek között válogathatunk a:

  • pelenkázó komódok

  • kiságyak

  • szekrények

  • babaöblök

  • babafotelek, stb között

Dekorációk babaszobába

Amennyiben szeretnénk rövid időn belül ajándékot találni, akkor vásároljunk baba webáruházban gyorsan, könnyen a különböző dekorációs elemek közül. Ezek között rengeteg lehetőség találhatunk, többek között:

  • falimatricákat

  • éjjeli fényeket

  • lámpákat

  • szőnyegeket

Etető- és fürdető eszközök

Amennyiben szeretnénk a mindennapokban is hasznos dolgot ajándékozni a baba és a szülők számára is, akkor érdemes a fürdető és etető kellékek között keresgélni, ahol az előke, a fürdető kád, a cumisüveg melegítő egyaránt ideális választás lehet.

Babakiegészítőket névnapra

Babakiegészítőket névnapra

Összegezve

A névnap tehát tökéletes alkalom lehet arra, hogy meglepjük a babákat és a szülőket is egy-egy tökéletes, aranyos, vagy épp hasznos ajándékkal. A választék ezen a téren szerencsére igen széles, így könnyen találhatunk valami szívhez szóló dolgot a kínálatban.

Nevet választanál az új családtagnak?

Fiúnevek A – Z

Lánynevek A – Z

Névnapi köszöntők, rövid versek

Névnapi SMS -ek